Izvēlaties vēlmju sarakstu

Atvieglojiet atkritumu šķirošanu, izmantojot Longopac modulāro sistēmu

Atvieglojiet atkritumu šķirošanu, izmantojot Longopac modulāro sistēmu

Vislabākos rezultātus atkritumu šķirošanā var sasniegt, ja Jūsu rīcībā ir ērta atkritumu šķirošanas sistēma, kur atkritumus var sašķirot uzreiz, kad tie radušies. Longopac modulārā šķirošanas sistēma ir vizuāli pievilcīgs, ērts un kompakts risinājums. Pieejamas vairākas krāsas, lai pieskaņotu telpu dizainam, kā arī realizējami speciālie projekti pēc klientu vēlmēm.   

Longopac Bin Multi 3 sorteerimisjaam

Longopac Bin Multi modulārā sistēma atkritumu šķirošanai

Lai gan atkritumu šķirošana var būt apgrūtinoša, pareizi izvēlēts aprīkojums var padarīt šķirošanu vieglāku un ērtāku. Longopac Bin Multi modulārā sistēma ir ideāls risinājums atkritumu šķirošanai birojā, koplietošanas telpās vai virtuvē. Šķirošanas sistēma ir pielāgota 1-4 šķirošanas iespējām atkarībā no klienta vajadzībām.

Svarīgi, lai pie katra šķirošanas nodalījuma būtu skaidri salasāma uzlīme un norādes, kādi atkritumi konkrētajā vietā ir jāmet. Atkarībā no uzņēmuma vai iestādes specifikas, tās var būt arī vairākās valodās, kā arī dizaina ziņā šeit ir iespēja izpausties. Uzlīmes un blakus esošās instrukcijas ļauj ikvienam viegli saprast, kuros nodalījumos mest  atkritumus un tādejādi samazināt pārstrādājamo materiālu piesārņošanas risku pirms to pārstrādes.

Longopac ir unikāla atkritumu savākšanas sistēma, kas atkritumu šķirošanu padara higiēniskāku, efektīvāku un dabai draudzīgāku. Sistēmas pamatā tiek izmantots garš salocīts maiss, un atkritumu atdalīšana notiek izmantojot savilcējus, kā rezultātā tiek būtiski samazināts polietilēna patēriņš. Ja Jūsu uzņēmumā šķiro atkritumus, izmantojot Longopac atkritumu šķirošanas sistēmu, ir iespēja pieteikties uz Paxxo rūpnīcas izsniegtu sertifikātu, kas apliecina Jūsu rūpes par vidi.  Sertifikāts norāda skaitļos, cik liels Co2 izmešu samazinājums radies Jūsu uzņēmumā, izmantojot Longopac atkritumu savākšanas sistēmu!

Krāsainie atkritumu maisi veicina atkritumu nonākšanu atbilstošos konteineros:

Svarīgi, lai sašķirotie atkritumi nonāk pareizajos konteineros, kas izvietoti pagalmā. Lai novērstu iepriekšējo pūļu izniekošanu, un atkritumi nonāktu pareizajā konteinerī. Longopac piedāvā  6 dažādas maisu krāsas (melna, zila, zaļa, caurspīdīga, dzeltena, sarkana), kā arī  bioloģiski noārdāmos maisus bioloģisko atkritumu savākšanai. Katra krāsa atbilst noteiktam konteinerim, un tas samazina iespēju nonākt atkritumiem nepareizajā konteinerī. Šobrīd tiek piedāvāti atkritumu konteineri, kuros var mest kopā gan papīru, gan plastmasu, gan arī metālu. Svarīgi nodrošināt uzkopšanas personālu ar visu nepieciešamo informāciju. Bioloģiski noārdāmo maisu gadījumā netiek izmantoti plastmasas savilcēji, bet gan tiek uzsiets mezgls, lai bioloģiskajos atkritumos nenonāktu plastmasa.  

Longopac prügikott

Jautājiet vairāk informāciju:

Laila Lukaševska
Izpilddirektore
Līga Jermolajeva
Pārdošanas speciāliste
Liene Bērziņa
Pārdošanas speciāliste
Ansis Vanags
Pārdošanas vadītājs

2022. gada 27. janvāris