Izvēlaties vēlmju sarakstu

Blogs

Kadrioru Park veic Tallinas kapsētu un Kadrioru parka uzturēšanu, izmantojot elektriskos Addax komunālos transportlīdzekļus

Kadrioru Park ir pašvaldības uzņēmums, kas pārvalda un uztur Tallinas kapsētas, no 2024. gada ir uzsācis izmantot Addax komunālos transportlīdzekļus, kas ir lieliski piemēroti komunālo darbu veikšanai kapsētās. Lasīt vairāk!

2024. gada 9. janvāris

Mūsdienīgi uzkopšanas risinājumi Salaspils 1. vidusskolā

Sakārtota telpa, videi draudzīgi risinājumi, ergonomiski instrumenti, kā arī grīdas mazgāšanas iekārtas atvieglo ikdienas uzkopšanas darbu un ietaupa darbinieku laiku. Lasīt vairāk!  

2023. gada 20. decembris

Sniega tīrīšanas un pretslīdes materiālu kaisīšanas sistēma apvidus automašīnām, ko radījuši Somijas inženieri

Pilnībā hidrauliska sniega tīrīšanas un pretslīdes materiālu kaisīšanas sistēma, ko radījuši Somijas inženieri un ko uzstāda, galvenokārt, apvidus automašīnām. Jaunā Ficon pilnībā hidrauliskā sniega tīrīšanas sistēma ir spēcīgs un uzticams palīgs! 

2023. gada 6. novembris

Ārtelpu tīrīšana, sniega izvešana un ielu apstrāde ir vienkārša ar pareizajiem instrumentiem

Tīras un labi uzturētas ielas nav tikai estētiski patīkamas, bet palīdz nodrošināt drošus apstākļus mums visiem, kad ārā kļūst slidens. Novērtējiet sevi un savu laiku un izvēlieties ergonomiskāko instrumentu ārtelpu tīrīšanai!

2023. gada 6. novembris

Hako grīdu mazgājamās mašīnas vienā no lielākajām maiznīcām Latvijā ''Fazer Latvija’’

Pārtikas ražošanā uzkopšanas standarti ir ļoti augsti. Taukvielas, eļļa ir tas, kas ‘’Fazer Latvija’’ uzkopšanas nodaļas darbiniekiem jātīra ikdienā. Neaizstājams palīgs ražošanas un biroja telpu uzkopšanā ir Hako grīdu mazgājamās mašīnas. 

2023. gada 3. novembris

Labs grābeklis ir noderīgs rīks dārza darbu veikšanai

Grābeklis ir katra dārznieka vai zaļo zonu apkopēja sabiedrotais. Ar labu grābekli strādāt ir vienkārši - tādējādi darbs dārzā nebūs tik nogurdinošs. Ko paturēt prātā, izvēloties grābekli? Lasīt vairāk!

2023. gada 26. septembris

Kā tīrīt daudzdzīvokļu māju pagalmus, zaļās zonas un autostāvvietas?

Pagalmi un zaļās zonas ap daudzdzīvokļu mājām ir skaistas un padara pilsētvidi zaļāku. Šeit atradīsiet efektīvus instrumentus vienkāršai un ergonomiskai gājēju celiņu, zaļo zonu un autostāvvietu uzturēšanai. Lasīt vairāk!

2023. gada 26. septembris

Kā tīrīt daudzdzīvokļu māju trepes un koridorus?

Daudzdzīvokļu mājās trepes un koridori ir jātīra katru nedēļu. Profiks Clean pārdošanas speciālisti iesaka, ko iekļaut daudzdzīvokļu ēkas tīrīšanas komplektā. Lasīt vairāk!

2023. gada 26. septembris

Nevainojami tīras grīdas ar Hako grīdu mazgāšanas mašīnām!

Grīdas mazgāšana ir laikietilpīga un nogurdinoša, bet Hako augstas kvalitātes grīdu mazgāšanas mašīnas palīdz paveikt to ātrāk un ērtāk. Kā izvēlēties piemērotāko grīdu mazgāšanas mašīnu? Lasīt vairāk!

2023. gada 26. septembris

Pozitīvs Excentr grīdas mašīnas izmantošanas pieredzes stāsts

Telpu uzkopšana nav vienkāršs process un dažkārt, arī izmantojot kvalitatīvus mopus, grīda pamazām zaudē savu sākotnējo izskatu. Vairāk par pozitīvu pieredzes stāstu ar Excentr grīdas mašīnu lasiet rakstā.  

2023. gada 26. septembris

Kā efektīvi iztīrīt un sakopt klases telpas?

Ir labi mācīties tīrā klasē, samazinās slimību izplatīšanās un uzlabojas arī mācību sasniegumi. Kā vienkārši un izmaksu ziņā efektīvi iztīrīt klases telpas? Lasīt vairāk!

2023. gada 13. septembris

Kā efektīvi iztīrīt izmitināšanas telpas?

Sākuma komplekts izmitināšanas uzņēmumiem - rakstā atradīsiet labākos risinājumus, kā arī  tīrīšanas līdzekļu, uzkopšanas instrumentu un iekārtu ieteikumus, kas nepieciešami ergonomiskai un efektīvai izmitināšanas uzņēmumu tīrīšanai. Lasīt vairāk!

2023. gada 13. septembris