Izvēlaties vēlmju sarakstu

Blogs

Atkritumu šķirošana viesnīcās - jauni ilgtspējīgi risinājumi

Atkritumu šķirošana kļūst izplatītāka un pieprasītāka. Kuri mūsdienīgi risinājumi padara atkritumu šķirošanu izmitināšanas telpās vienkāršu un ērtu? Lasīt vairāk!

2023. gada 13. septembris

Grūti iztīrāmu traipu likvidēšana – labākie ieteikumi un tīrīšanas līdzekļi

Grūti iztīrāmu traipu likvidēšana bieži ir nepatīkams un sarežģīts uzdevums. Rakstā sniegti labākie ieteikumi un norādīti tīrīšanas līdzekļi, lai ātri un efektīvi likvidētu pat visgrūtāk iztīrāmos traipus. Lasīt vairāk!

2023. gada 13. septembris

Higiēnisks un ērts Longopac atkritumu savākšanas risinājums pansionātā ‘’Madliena’’

Vairāk nekā gadu vispārējā tipa pansionāts ‘’Madliena’’ izmanto Longopac atkritumu savākšanas sistēmu. Longopac atkritumu sistēma ir higiēnisks, ergonomisks risinājums un atkritumu maisu nomaiņu var veikt daudz ātrāk,  kas dod iespēju vairāk laika veltīt pansionāta klientiem.

2023. gada 5. jūnijs

Rūpes par automašīnām vasarā - logu, līstīšu un salona tīrīšana

Vasarā automašīnām bieži nepieciešama tīrīšana gan ārpusē, gan iekšpusē. Mēs esam sagatavojuši sākuma paku automašīnas uzturēšanai vasarā, iekļaujot tīrīšanas līdzekļus un instrumentus logu, līstīšu un salona tīrīšanai. Lasīt vairāk!

2023. gada 1. jūnijs

Miele profesionālās veļas mašīnas jaunajā SHED Rīga projektā

Sadarbībā ar SHED Rīga esam realizējuši lielisku projektu, kurā Miele profesionālās veļas mašīnas un žāvētāji tiek izmantoti, un visi norēķini veikti ar appWash aplikācijas palīdzību.

2023. gada 10. februāris

Sausā uzkopšanas metode SAKRET ražotnē ar Hako grīdas slaucītāju

Šoreiz par savu pieredzi ar Profiks Clean dalīsies uzņēmums SIA SAKRET, kas ir mūsu klients un viens no vadošajiem būvmateriālu ražotājiem Baltijas reģionā. Lasīt vairāk!

2022. gada 1. decembris

Ziemas akcija

Tuvojas skaistais svētku laiks, tāpēc esam jums sagatavojuši īpašus piedāvājumus un pārsteigumus! Lasīt vairāk!

2022. gada 25. novembris

Vinila grīdas paklāja kopšana un tā priekšrocības

Grīdas paklāji novērš aptuveni 80% netīrumu iekļūšanu iekštelpās, saglabājot grīdas tīrākas visā ēkā. Kāpēc dot priekšroku vinila grīdas paklājiņam un kā to pareizi tīrīt un kopt? Lasīt vairāk!

2022. gada 24. novembris

Latvijā sāk tirgot jaunās elektro komercautomašīnas Addax

Profiks Clean ir sācis Beļģijā ražoto elektrisko komercauto Addax tirdzniecību Latvijā. Šajā tirgus segmentā tas ir pirmais komercpakalpojumiem paredzētais elektroauto, kuru var aprīkot ar dažādām virsbūvēs konfigurācijām. Lasīt vairāk!

2022. gada 21. novembris

Uzmanību! Inventarizācija 04.11. Profiks Clean veikalā!

Informējam, ka 04.11. mūsu veikala telpās no plkst 9.00 līdz 17.00 notiks ikgadējā inventarizācija un veikals būs slēgts! Tiksimies kā ierasts pirmdien no plkst. 9.00. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

2022. gada 1. novembris

Neļaujiet ziemai sevi pārsteigt - akcija sniega tīrīšanas inventāram!

Neļaujiet ziemai sevi pārsteigt! līdz 31. decembrim iegādājieties Masi sniega tīrīšanas inventāru par īpašu cenu! Nodrošinieties ar vajadzīgo aprīkojumu sniega tīrīšanai jau laicīgi! Masi sniega tīrīšanas inventārs ir ražots Somijā un ir pazīstams ar savu inovatīvi vieglo dizainu un nepārspējamo kvalitāti. Lasīt vairāk!

2022. gada 1. novembris

Piesaki bezmaksas Excentr 55-60 demonstrāciju!

Ģenerāltīrīšanas spēks ikdienas uzkopšanā! Piesaki EXCENTR DAILY 55-60 bezmaksas demonstrāciju Tev ērtā laikā un vietā. 55cm uzkopšanas platums, kas balstīts uz ekscentra uzkopšanas metodi. Tīra līdz 3200 m2/stundā. Lasīt vairāk!

2022. gada 27. oktobris