Izvēlaties vēlmju sarakstu

Blogs

Atkritumu šķirošana Friča Brīvzemnieka pamatskolā ar Longopac sistēmu

Friča Brīvzemnieka pamatskolā apkārtējā vide, tās saudzēšana un ilgtspēja ir bijusi svarīga vienmēr. Uzziniet, kā skola veicina atkritumu šķirošanu ar Longopac atkritumu šķirošanas sistēmu! Lasīt vairāk!

2022. gada 20. oktobris

Rudens akcija!

Krāsainais, tomēr mitrais rudens ikdienā sagādā izaicinājumus telpu uzturēšanai un āra teritoriju uzkopšanai. Esam sagatavojuši īpašus piedāvājumus, lai uzkopšanas darbus padarītu vienkāršākus! Lasīt vairāk!

2022. gada 19. oktobris

Īpaši klusie Briggs & Stratton ģeneratori piemēroti arī tehnikai, kas ir jutīga pret strāvas svārstībām

Briggs & Stratton PowerSmart Series™ invertora tipa ģeneratori ir izstrādāti, ņemot vērā mūsdienu cilvēka aktīvo dzīvesveidu. Cilvēki vēlas klusus, pārnēsājamus un tajā pašā laikā arī ļoti efektīvus ģeneratorus, kas nodrošinātu nepieciešamo jaudu un vēlamo kvalitāti. Lasīt vairāk!

2022. gada 6. oktobris

Palīgs rudens darbos – Flora izturīgais un ergonomiskais grābeklis

Flora ir vācu dārza instrumentu, āra uzkopšanas un tīrīšanas līdzekļu zīmols. Flora grābekļi ir kvalitatīvi, izturīgi un ir neaizvietojams palīgs dārznieku vai zaļo zonu apsaimniekotāju darbā. Lasīt vairāk!

2022. gada 5. oktobris

Moderna un videi draudzīga atkritumu šķirošana ar Ecolong Multi

Ja meklējat šķirošanas risinājumu, kas ir videi draudzīgs, ilgtspējīgs, bet tajā pašā laikā izskatās pievilcīgi un ir lieliski piemērots lietošanai iekštelpās, mēs piedāvājam jums Ecolong Multi šķirošanas tvertni! Lasīt vairāk!

2022. gada 5. oktobris

Longopac atkritumu savākšanas sistēma SOL Baltics birojā Rīgā

SOL Baltics jaunajā birojā Rīgā nu jau kopš 2021. gada decembra ir ieviests Longopac atkritumu apsaimniekošanas risinājums. Devāmies uz SOL Baltics filiāles biroju Rīgā, lai noskaidrotu, kā sistēma atvieglojusi ikdienu un kā vislabāk ieviest atkritumu šķirošanas risinājumu birojā. Lasīt vairāk!

2022. gada 4. oktobris

Piesaki DEMO Billy Goat tehnikai!

Lieliski jaunumi! Sākoties rudenim pie mums Profiks Clean noliktavā atradīsiet piemērotāko Billy Goat lapu pūtēju vai lapu savācēju Jūsu uzņēmuma vajadzībām! Ieskatieties piedāvājumā un uzziniet vairāk!

2022. gada 30. septembris

Labākais palīgs tīrīšanā – Sprintus slapjās/sausās tīrīšanas putekļsūcējs

Slapjais/sausais putekļsūcējs ir neaizvietojams instruments, ja nepieciešams no virsmām sasūkt sausos, kā arī mitros netīrumus. Profesionālie Sprintus slapjie/sausie putekļsūcēji ir jaudīgas iekārtas ar ietilpīgām tvertnēm. Lasīt vairāk!

2022. gada 15. septembris

Profiks Clean ielūdz uz Cleaning Day 2022!

Cleaning Day 2022 ir seminārs, kas klausītājiem sniedz jaunāko informāciju un iepazīstina ar inovācijām no vadošajiem uzkopšanas nozares ekspertiem. Lasīt vairāk!

2022. gada 26. augusts

Metāla šķiedras švamme – kur, kāpēc un kā to izmantot?

Metāla šķiedras švamme ir videi draudzīga alternatīva spēcīgiem ķīmiskiem līdzekļiem, kas viegli un ātri noņem noturīgus netīrumus, nesaskrāpējot virsmu. Kur, kāpēc un kā to izmantot? Lasīt vairāk!

2022. gada 25. augusts

Sinnera apļa pielietošana efektīvākai tīrīšanai

Kas ir Sinnera aplis un kā tas var atvieglot tīrīšanas procesu? Kas ir Sinnera apļa četri elementi un kādēļ, ja kāds no šiem elementiem mainās, jāmaina arī pārējie? Lasīt vairāk!

2022. gada 18. augusts

Kiehl tīrīšanas līdzekļu krāsu marķējumi ērtākai lietošanai

Dažādu krāsu Kiehl tīrīšanas līdzekļu korķīši atvieglo veikala plauktā nepieciešamā līdzekļa atrašanu un sniedz informāciju par to, kam tie paredzēti. Kāda ir šo korķīšu krāsu nozīme? Lasīt vairāk!

2022. gada 18. augusts