Izvēlaties vēlmju sarakstu

Nevainojami tīras grīdas ar Hako grīdu mazgāšanas mašīnām!

Hako grīdu mazgāšanas mašīn

Nevainojami tīras grīdas ar Hako grīdu mazgāšanas mašīnām!

Grīdas mazgāšana ir laikietilpīga un nogurdinoša, bet pareizie instrumenti padara darbu vieglāku un ātrāku. Ja katru dienu jātīra lielas platības, piemēram, tirdzniecības centrā, lidostā vai rūpnieciskā ēkā, grīdas mazgāšanas mašīna ir neaizvietojams palīgs.

Mazgājot grīdu ar lupatu, netīrumus var drīzāk izplatīt telpā nevis notīrīt, taču grīdu mazgāšanas mašīnas ir aprīkotas ar sūkšanas sistēmu, kas novada netīrumus netīrā ūdens tvertnē un nodrošina, ka grīdas vienmēr ir nevainojami tīras. Nenovēršami, ka cilvēks nevar izberzt grīdu tik intensīvi, kā to dara iekārta, tāpēc grīdu mazgāšanas mašīna palīdz panākt tīrākas grīdas ar mazāku piepūli. Ja pēc mazgāšanas parasti ir jāgaida, lai grīda nožūst, pēc grīdu mazgāšanas mašīnas vienmēr paliek sausas grīdas.

Hako-kombineeritud-põrandepesumasin-Scrubmaster Hako-kombineeritud-põrandepesumasin-Scrubmaster Hako-kombineeritud-põrandepesumasin-Scrubmaster-B3

Kā izvēlēties piemērotu grīdu mazgāšanas mašīnu?

Ir daudz dažādu grīdu mazgāšanas mašīnu - gan modeļi, uz kuriem operatoram jāsēž, gan tādi, aiz kuriem jāiet. Lai izvēlētos piemērotāko mašīnu, vispirms ir jānosaka vajadzības. Ir jāņem vērā vairāki aspekti, piemēram, akumulatora darbības laiks, darbības platums, ūdens tvertnes ietilpība un mašīnas izmēri un mobilitāte. Lai izvēlētos pareizo mašīnu, ir svarīgi, lai telpas apskatītu speciālists. Profiks Clean pieredzējušie speciālisti sniegs palīdzību šajā ziņā, nosakot vajadzības un palīdzot atrast labāko risinājumu!

Hako grīdu mazgāšanas mašīnas vienmēr garantē teicamus rezultātus

Hako ir tīrīšanas tehnoloģijas pionieris. Ar Hako iekārtām vienmēr tiek garantēta lieliska darba kvalitāte un nevainojami tīras virsmas. Ir svarīgi domāt par darbinieku veselību un labklājību, tāpēc Hako ergonomisko mašīnu izvēle ir laba ideja!

Hako grīdu mazgāšanas mašīnu priekšrocības:

    • Tehniski pārdomāta un izturīga – Hako mazgāšanas mašīnas nodrošina izturību un mazina darba pārtraukšanas risku.
    • Augstas kvalitātes rezultāti – Hako mašīnas garantē lieliskus rezultātus.
    • Ergonomisks dizains – Hako mazgāšanas mašīnas ir veidotas tā, lai padarītu tās ērtas un ergonomiskas. Hako mazgāšanas iekārtām ir piešķirts AGR sertifikāts par mugurai draudzīgu konstrukciju.
    • Viegli lietojams – visas galvenās tīrīšanas funkcijas var aktivizēt ar vienas pogas nospiešanu.
    • Viegla uzturēšana – visas mašīnas detaļas, kam nepieciešama bieža uzturēšana un uzraudzība, ir viegli pieejamas un marķētas. Tāpat arī, mazgāšanas mašīnas uzturēšanai nav nepieciešami nekādi instrumenti.

            Kādus tīrīšanas līdzekļus izmantot mazgāšanas mašīnā?

            Kiehl augstas kvalitātes tīrīšanas līdzekļi palīdzēs sasniegt teicamus tīrīšanas rezultātus. Grīdu mazgāšanas mašīnā ir svarīgi izmantot tīrīšanas līdzekli, kas neputojas, jo putas sabojātu mašīnas dzinēju. Kiehl tīrīšanas līdzekļiem, kurus var lietot grīdu mazgāšanas mašīnās, ir šāds marķējums:

            Kiehl puhastusaime kombineeritud põrandepesumasinale

            Ja vēlaties izmantot tīrīšanas līdzekli, kas nav marķēts ar šo zīmi, netīrā ūdens tvertnē noteikti ir jāielej līdzeklis putošanās novēršanai.

            Kiehl tīrīšanas līdzekļu klāstā ir vairāki atšķirīgi tīrīšanas līdzekļi dažādu virsmu tīrīšanai. Viens no lieliskiem tīrīšanas līdzekļiem ikdienas tīrīšanai ir Kiehl Torvan, kas no grīdas notīra pat sāls atstātās švīkas. Sastāvā esošo aktīvo sastāvdaļu kombinācija padara Kiehl Torvan par ļoti efektīvu un ātras iedarbības universālu tīrīšanas līdzekli.

            Piesakiet demonstrāciju un pārliecinieties savām acīm!

            Pieprasīt papildu informāciju:

            Ansis Vanags
            Pārdošanas vadītājs
            Andris Kurpnieks
            Pārdošanas speciālists

            Aplūkojiet Hako grīdu mazgājamās mašīnas:


             

            2023. gada 26. septembris