Izvēlaties vēlmju sarakstu

Sniega tīrīšanas un pretslīdes materiālu kaisīšanas sistēma apvidus automašīnām, ko radījuši Somijas inženieri

Ficon snow removal and slip prevention system for SUVs

Sniega tīrīšanas un pretslīdes materiālu kaisīšanas sistēma apvidus automašīnām, ko radījuši Somijas inženieri

Ziema tuvojas – drīz uzsnigs ilgi gaidītais sniegs. Sniega tīrīšana atkal ir kļuvusi par aktuālu tēmu un ir jāpārbauda, un, nepieciešamības gadījumā, jāatjauno dažādi darba rīki, piemēram, sniega lāpstas, sniega stūmēji un sniega tīrīšanas aprīkojums mašīnām. Tāpat ir labi atcerēties ieteikumus, kā padarīt ielas un celiņus drošus gājējiem. Lasiet vairāk par sniega lāpstām un sniega stūmējiem šeit.

Klasisks darbarīks sniega tīrīšanai ir sniega lāpsta. Vēsturisko saplākšņa lāpstu jau sen ir nomainījuši viegli ergonomiski darbarīki, kuru izstrādāšanā ņemta vērā strādājošā labsajūta. Turklāt šodien runājam ar vēl vienu inovatīvu soli – pilnībā hidraulisku sniega tīrīšanas sistēmu (sniega lāpsta un kaisītājs), ko uzstāda galvenokārt uz apvidus automašīnām. Ideāli piemērota teritoriju, celiņu un nelielāku ceļu uzturēšanai.

Inovācija, kas balstīta uz ilggadīgu Ziemeļvalstu pieredzi

Jaunā Ficon pilnībā hidrauliskā sniega tīrīšanas sistēma ir spēcīga un uzticama! Somijas uzņēmums Ficon ir labs augstākā līmeņa inženiertehnoloģiju paraugs. Augstas kvalitātes, vieglas un izturīgas šķūres un līdzinātāji ir paredzēti izmantošanai, galvenokārt, ar pikapiem.

Ficon tehnoloģija ir unikāla un atšķirīga no citām, jo hidrauliskais sūknis ir montēts pie dzinēja ar piedziņas siksnas palīdzību. Tāpēc automašīnai var uzstādīt papildus aprīkojumu, piemēram, atbilstošu vinču vai citu hidrauliskas darbības aprīkojumu .

Sniega lāpstu ir viegli noņemt un uzstādīt, tāpēc nav jābrauc ar sniega lāpstu, kad tā nav nepieciešama. Ficon FC sniega lāpstas pievienošana ir viegla un ātra, viss process aizņem tikai pāris minūtes.

Unikāla “papildus spiediena" funkcija, 8 grādu sagāzuma leņķis un “peldošā” funkcija

Lai panāktu labāku sniega tīrīšanas rezultātu, visas Ficon sniega lāpstas ir aprīkotas ar “papildus spiediena” funkciju. Ficon ir labs piemērs, kā sniega lāpsta var būt viegla, jo ar spēcīgas hidraulikas palīdzību “papildus spiediena” funkciju var izmantot pat 24/7 režīmā, neradot bojājumus pašai sistēmai vai apvidus automašīnai! Ar Ficon FC sniega lāpstu varat notīrīt pat sablīvētu sniegu, kā arī varat izmantot lāpstu un kaisītāju intensīvi visā darba laikā bez sūkņa pārkaršanas riska.

Elastīgā vai, citiem vārdiem sakot, “peldošā” funkcija ļauj sniega lāpstai pārvietoties vienmērīgi, vienlaicīgi ņemot vērā zemes nelīdzenumus. Lāpsta ievēro nelīdzenumus, un pateicoties iespējamajam sagāzuma leņķim, darbs ir komfortabls un rezultāts augstas kvalitātes.

Ficon-lumesahk

Kur izmantot apvidus automašīnas sniega lāpstu?

Ficon sniega lāpstas ir daudzveidīgas, tās ir labi izmantojamas sniega tīrīšanai pagalmos, autostāvvietās, uz celiņiem un citiem nelieliem ceļiem. Sniega lāpstas rāmja savienojums atrodas zem automašīnas, un pateicoties tam, sniega radītais pretspiediens pret lāpstu nepacels automašīnas priekšpusi, kā arī sniega stumšanas laikā nebūs papildu spiediens uz automašīnas rāmi.

Ficon sniega lāpstas priekšrocības un tehniskā informācija:

  • Augstas stiprības tērauda lāpsta, ko var uzstādīt, izmantojot ātros savienotājus
  • Sniega lāpstas darba virsmas platums: 2 – 2,3 metri
  • Pilnībā hidrauliska (spiediens, lifts, celtspēja)
  • Svars: 155 kg
  • Ar uretānu pārklāta lāpsta vai tērauda lāpsta
  • Pārspiediena avārijas vārsti
  • Sniega lāpstas puses slīpums 8

Apskatiet video par Ficon automašīnas šķūri ŠEIT:

Jautājiet papildu informāciju:

Ansis Vanags
Pārdošanas vadītājs
Andris Kurpnieks
Pārdošanas speciālists

2023. gada 6. novembris