Izvēlaties vēlmju sarakstu

Ārtelpu tīrīšana, sniega izvešana un ielu apstrāde ir vienkārša ar pareizajiem instrumentiem

snow shovels

Ārtelpu tīrīšana, sniega izvešana un ielu apstrāde ir vienkārša ar pareizajiem instrumentiem

Tīras un labi uzturētas ielas nav tikai estētiski patīkamas, bet palīdz nodrošināt drošus apstākļus mums visiem, kad ārā kļūst slidens. Latvijā ziemas uzturēšanas darbi ilgst vairākus mēnešus, un to raksturs ir ļoti neparedzams mainīgo klimata apstākļu dēļ. Pat ja zemi nepārklāj brīnišķīgais baltais vairākus centimetrus biezais sniega paklājs, ceļiem un ielām ir jānodrošina ikdienas uzkopšana!

Novērtējiet sevi un savu laiku un izvēlieties ergonomiskāko instrumentu ārtelpu tīrīšanai!

Neatkarīgi no tā, vai jums ir jāuztur kārtībā iela un pagalma teritorija pie vairākām daudzdzīvokļu mājām vai tikai savas privātmājas, ir labi, ja darbu var padarīt pēc iespējas īsākā laikā. Atbilstoši izvēlēta sniega lāpsta vai sniega stūmējs, komunālā mašīna vai pat sniega šķūre, kas uzstādīta apvidus automašīnai, palīdzēs sakopt ārtelpu teritoriju ātri un efektīvi. Izvēlieties pareizo darbarīku katram darbam un katram objektam!

Kvalitatīva ceļu, mājas teritorijas un kāpņu uzturēšana liecina par labu apsaimniekotāju vai čakliem iedzīvotājiem.  Bet vai jums vai jūsu teritorijas uzturētājam ir ergonomiski un droši darbarīki, kas piemēroti šāda veida darbam? Apskatiet mūsu profesionālos darbarīkus, ko piedāvā Flora un Masi, šeiti.

Masi-lumesahk Masi-lumelabidas

Piemēroti sniega stūmēji gan ikdienas lietotājiem, gan profesionāļiem - Masi sniega lāpstas un sniega stūmēji

Ja kādu var uzskatīt par ekspertiem sniega un sniega izvešanas jomā, tie noteikti ir mūsu ziemeļu kaimiņi Somijā. Masi ir Somijas uzņēmums, kas ražo augstas kvalitātes ārtelpu tīrīšanas un sniega novākšanas aprīkojumus un kam ir vairāk nekā 35 gadu pieredze. Masi pa jokam saka, ka uzņēmumam ir “smalkākās somu sniegzināšanas". Masi sniega lāpstas ir ražotas Somijā, un šī zīmola izstrādājumiem ir piešķirta Somijas vietējā ražotāja preču zīme. Augstas kvalitātes izejmateriāli, liels ieguldījums produktu izstrādē un ergonomikas nodrošināšanā un augstas kvalitātes izstrādājumi ir tas, kas visprecīzāk raksturo Masi sniega lāpstas un sniega šķūres.

Profesionālai sniega lāpstai vai stūmējam ir vairākas priekšrocības:

  • Augstas kvalitātes stūmēja plastmasas daļa ir karsti rūdīta, nodrošinot plastmasas izturību un noturību gan pret lielu aukstumu, gan UV starojumu.
  • Lāpstas vai stūmēja priekšējā daļa ir pastiprināta ar alumīnija vai nerūsējošā tērauda malu. Tādējādi instruments var izturēt pat vissmagākos apstākļus.
  • Svarīgs ir arī stūmēja rokturis - ir ņemti vērā gan fizikas, gan ergonomikas likumi. Pateicoties pareizi izvēlētiem leņķiem, sniega stūmēji kļūst ievērojami ērtāki.
  • Sniega stūmēja vidējā daļā ir izveidota speciāla vieta kājas atbalstam. Pateicoties tam, stūmējam var pielikt papildu spiedienu.

Aplūkojiet visas sniega lāpstas un stūmējus ŠEIT.

Sniega lāpsta, kas piemērota Ficon pikapam ir augstākā līmeņa somu inženiertehnoloģiju paraugs

Ficon pilnībā hidrauliskā sniega tīrīšanas sistēma  (šķūre) ir spēcīga un uzticama! Somijas uzņēmums Ficon ir labs augstākā līmeņa inženiertehnoloģiju paraugs. Augstas kvalitātes, vieglas un izturīgas šķūres un kaisītāji ir paredzēti izmantošanai galvenokārt ar pikapiem.

Ficon tehnoloģija ir vienreizēja un atšķirīga no citām, jo hidrauliskais sūknis ir montēts uz dzinēja plakanās siksnas. Tāpēc automašīnai var uzstādīt citus piederumus, piemēram, atbilstošu vinču vai citus hidrauliskas darbības piederumus.

Sniega lāpstu var viegli noņemt un uzstādīt, tāpēc nav jābrauc ar sniega lāpstu, kad tā nav nepieciešama. Ficon FC sniega lāpstas pievienošana ir viegla un ātra, viss process aizņem tikai pāris minūtes.

Vairāk lasiet šeit.

Notīriet sniegu no ceļa ātri un bez milzīgas piepūles ar Briggs & Stratton spēcīgo sniega pūtēju

Briggs & Stratton ir uzņēmums ar vairāk nekā 110 gadu pieredzi, un tam uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē. Vienmēr varat paļauties uz Briggs & Stratton sniega pūtēju - varat notīrīt sniegu no ceļa ātri un bez lielas piepūles. Izturīgais un drošais dzinējs nepievils par visaukstākajā rītā. Briggs & Stratton sniega pūtējs ir gatavs cīņai ar biezu un smagu sniega kārtu, kad gaisa temperatūra ir pazeminājusies līdz pat -29 °C. Apskatiet Briggs & Stratton spēcīgos sniega pūtējus ŠEIT.

  • Metāla korpuss, izmešanas caurules un rotora lāpstiņas ir ļoti izturīgas pret jebkādiem sniega vai ledus apstākļiem.
  • Dzinēja iedarbināšana ar elektrisko starteri ir viegla un ērta; augstas kvalitātes slāpētājs samazina dzinēja darbības troksni lietošanas laikā.
  • Vadība ir viegla, izmantojot divas sviras.
  • Lai nodrošinātu piemērotu darba ātrumu, var izvēlēties no 6 ātrumiem kustībai uz priekšu un 2 atpakaļgaitas ātrumiem.
  • Varat izmantot sniega pūtēju, vadot to ar vienu roku, tāpēc nepieciešamības gadījumā varat regulēt ātrumu vai virzīt sniega tekni ar otru roku, darbu nepārtraucot.
  • Pateicoties spēcīgajai LED gaismai, varat strādāt pat krēslas apstākļos.
  • Briggs & Stratton sniega pūtēja izmantošanai nav nepieciešama īpaša apmācība - to var viegli iedarbināt un lietot.

Briggs & Stratton lumepuhur

Daudzfunkcionāla Hako Citymaster komunālā mašīna ir noderīga arī sniega tīrīšanai un ceļu apstrādei

Hako Citymaster 1650 ārtelpu tīrīšanas mašīna ir lielisks palīgs sniega tīrīšanā un ceļu apstrādē. Papildu piederumu klāstā ir sniega lāpsta, sniega pūtējs, sniega slota un kaisītājs.

Pateicoties rotējošai izbīdāmai sniega lāpstai, ar šo iekārtu var notīrīt lielu sniega daudzumu. Tāpēc Citymaster ir piemērota arī lielu autostāvvietu tīrīšanai. Papildus tam, ir pieejamas gan PUR gumijas, gan metāla lāpstas. PUR gumijas lāpstas nebojā tīrāmo virsmu. Metāla lāpstas ir piemērotas stingras ledus vai sniega kārtas notīrīšanai.

  • Kaisītājam ir atsevišķs vadības panelis, ar ko ir ļoti viegli strādāt.
  • Pateicoties uz iekārtas uzstādītajai kamerai, darbinieks vienmēr var labi redzēt darba rezultātu.
  • Ja virsma ir īpaši slidena, ar kaisītāju var izveidot arī tā dēvēto paklāju, t.i. vienlaicīgi uzklāt vairāk smilts, sāls vai granīta šķembas.

Vikan slotas - izturīgs un efektīvs risinājums terases, kāpņu vai celiņu tīrīšanai

Ziemas laikā slidenas kāpnes un celiņi ir būtisks apdraudējums kājāmgājējiem. Lai mazinātu sablīvētā sniega, kas var kļūt bīstami slidens nakts salnu laikā, daudzumu, ir svarīgi regulāri notīrīt kāpnes un celiņus. Pateicoties spēcīgiem un izturīgiem sariem, Vikan birstes ir lielisks darbarīks šādam darbam. Apskatiet Vikan birstes ŠEIT.

Sazinieties ar mums, lai varam piemeklēt jums piemērotāko risinājumu!

Ansis Vanags
Pārdošanas vadītājs
Andris Kurpnieks
Pārdošanas speciālists

Preces sniega tīrīšanai skatīt šeit:

2023. gada 6. novembris