Izvēlaties vēlmju sarakstu

Pozitīvs Excentr grīdas mašīnas izmantošanas pieredzes stāsts

Excentr

Pozitīvs Excentr grīdas mašīnas izmantošanas pieredzes stāsts

Pozitīvas atsauksmes no klientiem sniedz mums lielu gandarījumu un motivē censties vēl vairāk. Šoreiz savā pieredzē par Excentr grīdas mazgājamo iekārtu dalīsies Latvijas Amerikas acu centra saimniecības un infrastruktūras vadītāja Karīna Virziņa.  

Pastāstiet , lūdzu, par Latvijas Amerikas acu centru

SIA „Latvijas Amerikas acu centrs" (LAAC) ir pirmā privātā acu klīnika Baltijas valstīs, kas veidota pēc unikāla ASV modeļa. „Latvijas Amerikas acu centru" 1993.gadā nodibināja profesors Džons Džozefs Makdermots (John Joseph McDermott), (1932-2013) no Kalifornijas, ASV. Acu centra darbības modelis ir balstīts uz ASV izstrādātiem pacienta aprūpes principiem un tehnoloģijām. LAAC ir izaugusi par stabilu, plaši pazīstamu, augsta līmeņa medicīnas iestādi, kas savus pakalpojumus sniedz ne tikai Latvijas iedzīvotājiem, bet arī ārvalstu pacientiem.

Kā notiek ikdienas uzkopšana Latvijas Amerikas acu centrā?

Ikdienas uzkopšanā izmantojam ārpakalpojumu. Uzkopšana notiek ar sagatavotiem mopiem, kurus mazgājam paši uz vietas. Tā kā mūsu iestādi apmeklē arī klienti ar redzes traucējumiem, tad ļoti būtiski, lai grīdas pēc uzkopšanas ir sausas.  Tomēr ar laiku sapratām, ka arī mazgājot grīdas ar labiem mopiem, cilvēku plūsma ir liela, un ir nepieciešama papildus mehānika, lai atberztu grīdas.

Kā Jūs uzzinājāt par excentr grīdas mazgāšanas iekārtu?

Gandrīz jāsaka, ka par excentr uzzinājām nejauši. Bijām Profiks Clean uz Kiehl ķīmijas prezentāciju un aizrunājāmies arī par grīdas mašīnām. Aprakstījām , ko vēlamies iztīrīt, kādi mums ir grīdu segumi un vienojāmies par grīdu mašīnu demonstrāciju pie mums Latvijas Amerikas acu centrā. Profiks Clan pārstāvji atveda izmēģināt 2 iekārtas, no kurām viena bija ikdienas uzkopšanai, bet otra vairāk ģenerāliem darbiem.

Kā notika grīdas mazgāšanas iekārtu izvēle?

Mūsu telpu specifika ir diezgan dažāda – ir gan koridori, gan nelielas telpas, gan kāpnes, tāpēc ikdienas uzkopšanai skatījāmies nelielu, kompaktu iekārtu, ar kuru būtu ērti strādāt un varētu piekļūt zem galdiem.  Izvēlējāmies WIRBEL ROLLY grīdas iekārtu, kuras lielākā priekšrocība ir tāda, ka tā savāc ūdeni gan braucot uz priekšu , gan atpakaļ. Nav jāveic nekādas sarežģītas kustības, lai savāktu mitrumu. Tomēr otra iekārta Excentr mūs patiesi pārsteidza – starpība starp pirms un pēc mazgāšanas bija ļoti ievērojama. Gluži kā reklāmās rāda, un tas šķiet neticami, bet šoreiz pārliecinājāmies, ka ar Excentr brīnumi ir iespējami.

Ko varat pateikt par Excentr iekārtu, kad esat to jau izmantojuši vairākus mēnešus?

Mūsu sajūsma nemaz nav mazinājusies un esam iegājuši pamatīgā azartā. Priecājamies, ka izvēlējāmies Excentr versiju ar vadu, jo uzsākot darbus ir grūti apstāties, kad redzi rezultātu. Gribās turpināt un turpināt.. Dažkārt plānoto 2 stundu vietā aizraujamies un nostrādājam visas 4 stundas no vietas. Šobrīd esam izgājuši lielāko daļu telpu un pašiem prieks par paveikto.

Kurā laikā veicat uzkopšanu?

Abas iekārtas ir pietiekami klusas, un tās var izmantot arī tad, kad mūsu iestādē ir apmeklētāji. Netraucē nemaz. Protams, ka ievērojam drošību, un excentr ar vadu izmantojam tikai tajās telpās, kur nav apmeklētāju. Mums šajā ziņā ir ļoti stingri noteikta kārtība. Tā kā Excentr iekārtai nav ūdens savākšanas funkcijas, tad esam lieliski apvienojuši abas šīs iekārtas. Parasti darbus veicam divatā. Viens atberž grīdas ar Excentr, otrs ar WIRBEL ROLLY savāc netīro ūdeni no grīdas. Tādā veidā mēs ātri virzāmies uz priekšu.

Kādas ir Jūsuprāt Excentr iekārtas lielākās priekšrocības?

Esmu iepriekš strādājusi ar viendiska grīdas mazgāšanas iekārtām. Ja salīdzinām, tad Excentr ir daudz vieglāk vadāms, un ar Excentr nav nepieciešamas iemaņas. Ar to var strādāt jebkurš. Kā arī unikāls ir pats darbības princips - ekscentriskās iekārtas kustības, kuru rezultātā tiek panākts šis apbrīnojamais rezultāts. Ja salīdzinām viendiska iekārtu un Excentr, tad priecē arī tas, ka Excentr forma ir četrstūraina. Līdz ar to ir daudz vieglāk piekļūt telpu stūriem. Izmantojot viendiska iekārtas, nācās papildus ņemt ‘’lāča pēdu’’ un berzt stūrus manuāli.

Excentr Excentr

Kādus abrazīvus Jūs izmantojat Excentr iekārtai?

Pamatā izmantojam rozā abrazīvus, kas paredzēti visām grīdām. Papildus esam iegādājušies arī balti/melnos mikrošķiedras atsevišķiem grīdu segumiem.

Vai Jūs ieteiktu Excentr iekārtu citiem lietotājiem un kādiem uzņēmumiem šāda iekārta būtu piemērota?

Mūsu pieredze ir ļoti veiksmīga un priecājamies par šo atklājumu. Tā ir vienkārša , var izmantot jebkurš, un rezultāts ir lielisks, tāpēc domāju, ka to var izmantot jebkuru telpu uzkopšanai – noderēs  gan skolu, gan biroju, gan ražotņu un lielveikalu uzkopšanai. Profiks Clean darbinieki atbrauc un nodemonstrē, var uzreiz arī pats izmēģināt un saprast, cik viegli ir strādāt. Rezultāts Jūs patīkami pārsteigs.

2023. gada 26. septembris