Izvēlaties vēlmju sarakstu

Vidzemes slimnīca uzkopšanā izvēlas Excentr grīdas mašīnu

Vidzemes slimnīca uzkopšanā izvēlas Excentr grīdas mašīnu

Vidzemes slimnīca uzkopšanā izvēlas Excentr grīdas mašīnu

“Vidzemes slimnīca 2021. gadā aktīvi un neatlaidīgi turpinājusi pildīt savu misiju – būt par drošāko atbalstu cilvēku veselībai Vidzemē, kā arī savā attīstībā sekojusi uzņēmuma vērtībām – apmierināts pacients, kvalificēts darbinieks un droša vide.” Tā stāsta Vidzemes slimnīcas saimnieciskā nodrošinājuma uzkopšanas nodaļas vadītāja Aija Bille-Leščova.

Apzinot  slimnīcas vajadzības un saprotot cik liela nozīme šajā laikā ir ne tikai vizuālajai, bet arī bakteriālajai videi un izmēģinot daudz dažādus uzkopšanas līdzekļus un inventāru, secinājām, ka neko neesam uzlabojuši, un sākām interesēties par dažādām iekārtām, kas atvieglotu darbinieka darbu, uzlabotu laika patēriņu un uzkopšanas kvalitāti.

Apzinot esošo tirgu un sazinoties ar Profiks Clean kompānijas pārstāvjiem, saņēmām uzaicinājumu ierasties uz prezentāciju, kur mums atsaucīgi un laipni Laila un Ansis iepazīstināja ar piedāvājumu. Excentr iekārta “izcēlās” starp piedāvāto klāstu ar savu vienkāršumu, ērtu lietošanu un klusu darbību, jo mums ir svarīgi apmierināts pacients, lai mēs netraucētu viņa mieru un ārstēšanas procesu. Excentr iekārtu iegādājāmies 2021. gadā, to lietojam vidēji nedēļu līdz divas mēnesī.

Excentr mazgājamā mašīna

Pirms Excentr iekārtas grīdas uzkopšanai izmantojām dažādus stiprus ķīmiskos uzkopšanas līdzekļus, birstītes un abrazīvās švammes. Slimnīcas vidē ļoti svarīgi ir pēc iespējas mazāk lietot ķimikālijas, Excentr iekārtu lietojam ar nelielu ūdens daudzumu un tādēļ esam draudzīgi ne tikai slimnīcas telpās, bet arī apkārtējai videi.

Vēl viena svarīga nozīme ir darbinieku resurss, pirms šīs iekārtas darbs ir bijis ļoti nogurdinošs un laikietilpīgs. Šobrīd, četru cilvēku darbu aizvieto viens. Slimnīcā ir divu veidu grīdas segumi, flīzes un linolejs. Nomainot iekārtai abrazīvus ar to ir viegli strādāt uz tik atšķirīgiem grīdas segumiem. Iekārtu ir ļoti ērti un viegli lietot, nav vajadzīga īpaša apmācība, zināšanas un piepūle. Ergonomiski ērta, vienkārši saprotama un ir iespēja pielāgot darbinieku augumam.   

Excentr mašīna

Šo iekārtu ieteiktu visiem, kas nodarbojas ar uzkopšanu, mēs to iesakām un rekomendējam citām slimnīcām un noteikti, tas ir mūsu “gadsimta pirkums” un viena no vērtīgākajām iekārtām slimnīcā - uzkopšanas nodaļā.

Excentr mašīna

2022. gada 8. augusts