Izvēlaties vēlmju sarakstu

Kā tīrīt daudzdzīvokļu māju pagalmus, zaļās zonas un autostāvvietas?

apartment buildings

Kā tīrīt daudzdzīvokļu māju pagalmus, zaļās zonas un autostāvvietas?

Pagalmi un zaļās zonas ap daudzdzīvokļu mājām ir skaistas un padara pilsētvidi zaļāku. Tās ir arī patīkamas vietas brīvā laika pavadīšanai daudzdzīvokļu ēku iedzīvotājiem, kas labā laikā var uzturēties ārā, neejot tālu prom no mājām. Taču, lai nodrošinātu patīkamu un drošu dzīves vidi, ir svarīgi uzturēt šīs zonas visa gada garumā. Šeit atradīsiet efektīvus līdzekļus, kas padarīs gājēju celiņu, zaļo zonu un autostāvvietu tīrīšanu efektīvāku, ergonomisku un vienkāršu.

Flora atkritumu lasītāji ergonomiskai atkritumu savākšanai

Ap daudzdzīvokļu mājām bieži mētājas dažādi atkritumi, kurus ir atstājuši nekārtīgi cilvēki vai no atkritumu konteineriem izvilkuši putni. Manuāla atkritumu savākšana ir fiziski nogurdinoša un nehigiēniska. Atkārtotas saliekšanās un noliekšanās vietā izmantojiet Flora atkritumu lasītāju. Atkritumu lasītāji ļauj salasīt atkritumus no zemes ātri un ergonomiski, nesmērējot rokas.

Flora bruģakmens tīrītājs efektīvai sūnas notīrīšanai no bruģakmens

Laika gaitā flīzes un bruģakmens apaug ar sūnām un nezālēm, kas var bojāt akmeni, ja to atstāj bez ievērības. Lai ietves izskatītos labi un saglabātos labā stāvoklī, lietojiet Flora bruģakmens tīrītāju.

Augstas kvalitātes Flora grābekļi lapu un zaru grābšanai

Grābeklis ir obligāti nepieciešams darbarīks zaļo zonu uzturēšanai, to var sekmīgi izmantot zāles, siena, lapu un nelielu zariņu grābšanai. Labu grābekli ir viegli izmantot, un tas padara bezgalīgo darbu dārzā mazāk nogurdinošu. Flora grābekļi ir augstas kvalitātes un izturīgi, tie nodrošina atbalstu darbā dārzniekam vai personai, kas rūpējas par zaļo zonu uzturēšanu. Flora produktu klāstā ir metāla, plastmasas un poliamīda grābekļi, kas ir neaizvietojams palīgs ikvienam dārzniekam. Ko paturēt prātā, izvēloties grābekli? Vairāk lasiet ŠEIT

Pazemes un āra autostāvvietu tīrīšana

Laika gaitā pazemes autostāvvietās zem daudzdzīvokļu mājām uz grīdas sakrājas liels daudzums smilts un putekļu. Sausajā sezonā ar caurvēju smilts un putekļi tiek izpūsti plašā teritorijā. Putekļainā autostāvvietā tīra automašīna vienā momentā var pārklāties ar biezu putekļu kārtu, un to nepieciešams mazgāt vēlreiz. Izmantojiet Hako slaucīšanas iekārtu ar bezputekļu filtra sistēmu ātrai un efektīvai lielu platību slaucīšanai un putekļu savākšanai no zemes. 

Slaucīšanas iekārta ar filtra sistēmu ir lieliska un labāka alternatīva putekļu sūcējam, ja nepieciešams tīrīt lielas virsmas, jo:

  • slaucīšanas iekārtas darbības laukums ir platāks
  • tā notīra visu virsmu nevis tikai daļu ar redzamiem netīrumiem
  • birstes ļauj aizsniegt par neredzamus netīrumus (tostarp paklājos)

Autostāvvietās reizēm ir jāveic arī mitrā tīrīšana. Mitrās tīrīšanas biežums ir atkarīgs no nepieciešamības- vai autostāvvieta ir pazemes, vai bez jumta, cik ātri tā kļūst netīra, utt. Izmantojiet Hako mazgāšanas mašīnu, lai tīrītu pazemes autostāvvietas un autostāvvietas bez jumta ar cieto segumu. Ar Hako iekārtām vienmēr varat būt pārliecināts par lielisku darba kvalitāti un nevainojami tīrām virsmām.

Kāpēc izvēlēties Hako mazgāšanas mašīnu?

  • Tehniski pārdomāta un izturīga – Hako mazgāšanas mašīnas nodrošina izturību un mazina darba pārtraukšanas risku.
  • Augstas kvalitātes rezultāti – Hako mašīnas garantē lieliskus rezultātus.
  • Ergonomisks dizains – Hako mazgāšanas mašīnas ir veidotas tā, lai padarītu tās ērtas un ergonomiskas. Hako pašgājējiem - mazgāšanas iekārtām ir piešķirts AGR sertifikāts par mugurai draudzīgu konstrukciju.
  • Viegli lietojams – visas galvenās tīrīšanas funkcijas var aktivizēt ar vienas pogas nospiešanu.
  • Viegla uzturēšana – visas mašīnas detaļas, kam nepieciešama bieža uzturēšana un uzraudzība, ir viegli pieejamas un marķētas. Tāpat arī, mazgāšanas mašīnas uzturēšanai nav nepieciešami nekādi instrumenti.
  • Rezultāts vienmēr ir sauss.

Kā izvēlēties piemērotāko mazgāšanas mašīnu? Vairāk lasiet ŠEIT.

Kā tīrīt daudzdzīvokļu māju trepju telpas un koridorus? Vairāk lasiet ŠEIT.  


Lūdziet padomu mūsu pieredzējušajiem speciālistiem

Ansis Vanags
Pārdošanas vadītājs
Andris Kurpnieks
Pārdošanas speciālists

2023. gada 26. septembris