Izvēlaties vēlmju sarakstu

Kā tīrīt daudzdzīvokļu māju trepes un koridorus?

staircase cleaning

Kā tīrīt daudzdzīvokļu māju trepes un koridorus?

Daudzdzīvokļu mājās trepju telpas un koridori ir jātīra un jāuzkopj katru nedēļu. Pareizo darba metožu un darbarīku izmantošana nodrošina higiēnu un novērš iedzīvotāju inficēšanās ar vīrusiem risku. Profiks Clean ikdienas uzkopšanas līdzekļu un inventāra pārdošanas speciālisti iesaka, ko iekļaut daudzdzīvokļu ēkas tīrīšanas komplektā.

Puhastusimport kortermaja koristus

  Puhastusimport kortermaja koristus

Trepju telpas grīdu tīrīšanai izvēlēties ergonomisku profesionālu instrumentu

Tīrīšanas pasaulē aizvien vairāk uzmanības tiek pievērsts efektivitātei - kā ar vienu darbību savākt pēc iespējas vairāk netīrumu, nodrošinot, ka arī pašu tīrīšanas instrumentu var viegli notīrīt. Nevar tīrīt ar netīru instrumentu! Izvēlieties pareizo instrumentu atbilstoši grīdas segumam. Piemēram, gludas trepju telpas grīdas ir daudz vieglāk tīrīt nekā strukturētas virsmas ar drošības pārklājumu. Ir speciālas grīdas mazgāšanas lupatas, lai tīrītu speciālu grīdas pārklājumu, kas padara šo sarežģīto uzdevumu vienkāršāku.

Augstas kvalitātes durvju paklājiņš aiztur netīrumus un saglabā tīras dzīvokļu grīdas. Arī izvēloties durvju paklājiņu, ir jādomā par aktuālajām vajadzībām, piemēram, vai cilvēki koridorā glabā velosipēdus un bērnu ratiņus, un vai pēc paklājiņa uzstādīšanas to būs viegli tīrīt? 

Kvalitatīvi un pārbaudīti droši tīrīšanas līdzekļi

Profesionāliem tīrīšanas līdzekļiem ir pievienotas precīzas dozēšanas un lietošanas instrukcijas, un tie ir droši ēkas iedzīvotājiem. Populārākais mūsdienu tīrīšanas instrumentu materiāls ir mikrošķiedra. Ja tīrīšanu veic regulāri un netīrumu nav daudz, varat lietot mikrošķiedras drāniņu tikai ar tīru ūdeni. Periodos, kad netīrumu ir vairāk, piemēram, ziedputekšņu sezonā vai sāls lietošanas uz ielām sezonā, noteikti ir jālieto sezonāli ieteiktie tīrīšanas līdzekļi.

Puhastusimport kortermaja koristus

Logu tīrīšana

Pareizie instrumenti padara logu tīrīšanu vieglu un nodrošina, ka stikla virsmas ir spīdīgas un bez švīkām. Viens no svarīgākajiem instrumentiem ir sliede ar mīkstu elastīgu gumiju, un ir svarīgi, lai gumija būtu nomaināma. Tādējādi nebūs jāmaina viss instruments un varēs nomainīt tikai gumiju. Logus ir ērti mazgāt ar ergonomisku un vieglu logu mazgātāju, kam var pielikt mikrošķiedras mopu. Izvēlieties spaini, kurā var ievietot viss logu inventāru, lai tur uzglabātu instrumentus un skalotu logu mopus. Tas ļauj ietaupīt laiku, jo katrai skalošanai nebūs jānoņem log mops. Logu tīrīšanas komplektā vajadzētu iekļaut arī speciālās logu drānas, lai apstrādātu logu stūrus un/vai notīrītu švīkas. Būs nepieciešams teleskopisks kāts, lai varētu ergonomiski nomazgāt augstākus logus.

Vīrusu sezonas laikā ir regulāri jātīra virsmas, kurām pieskaras

Visu publisko telpu virsmas, kurām pieskaras, piemēram, durvju rokturi, margas un pasta kastītes, ir jātīra regulāri. Vispirms nomazgāt virsmas ar tīru drāniņu un tīrīšanas līdzekli un tikai tad izmantot dezinfekcijas līdzekli. Ir svarīgi lietot dezinfekcijas līdzekli tikai uz tīrām virsmām, jo dezinfekcijas līdzeklis viens pats nelikvidēs vīrusu daļiņas.

Nepieciešama palīdzība, izvēloties tīrīšanas instrumentus? Lūdziet padomu mūsu pieredzējušajiem speciālistiem:

Līga Jermolajeva
Pārdošanas speciāliste
Liene Bērziņa
Pārdošanas speciāliste
Andris Kurpnieks
Pārdošanas speciālists
Ansis Vanags
Pārdošanas vadītājs


2023. gada 26. septembris