Izvēlaties vēlmju sarakstu

Pīlādžu moto trases īpašnieks Ēriks Pīlādzis: “Braukt ar Ferris – tas ir kaifs!”

Ferris muruniiduk

Pīlādžu moto trases īpašnieks Ēriks Pīlādzis: “Braukt ar Ferris – tas ir kaifs!”

Pastāstiet mazliet par sevi un kādas teritorijas ikdienā pārvaldāt?

Esmu SIA Pīlādzis īpašnieks, darbojos ar privāto biznesu jau no 1993. gada, ir uzkrāta liela pieredze. Strādājam dažādās jomās, sākot ar tirdzniecību – tirgojot pārtikas preces, rūpniecības preces, celtniecības preces, dažādas mājsaimniecības preces, papildus vēl organizēju motokrosa sacensības, sporta spēles un nodarbojos ar tūrismu. Mums ir skaista teritorija – Pīlādžu moto trase, mājas pagalmā organizēju motokrosus, piecus gadus pēc kārtas mums ir bijuši labākie pasaules čempionāta posmi pasaulē. Teritorija mums ir aptuveni 12 hektāri un tas prasa daudz darba un piepūli, tādēļ vajadzīga atbilstoša tehnika, lai teritorija vienmēr izskatītos lieliski.

Kā nonācāt pie lēmuma iegādāties Ferris zāles pļāvēju?

Teikšu atklāti, šāda tipa zāles pļāvējs mani sākumā īpaši neuzrunāja, tādēļ, ka tam ir divi rokturi, nav ierastās stūres, bet tad kādus trīs gadus atpakaļ vienkārši braucu garām un ieraudzīju demonstrāciju pie jums pļaviņā, un nodomāju, ka intereses pēc jāapstājas un jāpaskatās. Pārstāvis jautāja, vai negribu izmēģināt. Pabraucu, paskatījos un ļoti iepatikās, un tad pilnīgi nejauši es izdomāju, ka jāņem ciet! Nākošajā dienā zvanīju pārstāvim Ansim, sakārtojām visu un iegādājos Ferris ISX 800. Nu jau ar Ferris strādāju trešo gadu! Braucam ar Ferris gan paši, gan arī darbinieki un ar to braukt – tas ir kaifs!

Ēriks Pīlādzis ar Ferris zāles pļāvēju

Kāda ir atšķirība salīdzinot Ferris ar citiem zāles pļāvējiem?

Tad kad pirmo reizi uzsēdos uz tā un sāku pļaut, es tiešām redzēju starpību. Pats braucu pa teritoriju un pļauju, ir ko darīt! Uz parastā traktoriņa ir tā – ne pārāk, bet ar Ferris sajūta ir kā dīvānā. Mašīna ir laba, stabila, kaifs uz viņas sēdēt un braukt. Visiem patīk! Mums ir daudz pļaušanas iekārtu, bet ar Ferris darbs tiešām ir baudāms, un ir redzams rezultāts. Teritorijā ir arī dažādi nelīdzenumi ar ko Ferris tiek galā ļoti labi, pateicoties neatkarīgajai amortizācijai. Reāli mums platība ir kādi 12 hektāri, jāpļauj ir daudz un komforts ir ļoti svarīgs. Šobrīd Ferris mums ir nokalpojis kādas 400 stundas noteikti!

Vai veicat visas vajadzīgās apkopes?

Par apkopi runājot, tās ir vajadzīgas, lai tehnika kalpotu labi, mainām nažus, regulāri smērējam. Profiks speciālisti arī palīdz dažādos jautājumos un ir ļoti pretimnākoši. Pēc izglītības esmu lauksaimniecības tehnikas inženieris. Tehnika man ir tuva un zinu, kā tā tiek būvēta, kā notiek remonti un apkopes, taču dažreiz nepieciešama specifiska informācija, kur Profiks speciālisti ir ļoti zinoši.

Kāda ir Jūsu sadarbība ar Profiks SIA?

Ar Profiks SIA strādāju jau no pirmajām dienām, kad Profiks vēl bija vecajās telpās. Profiks SIA toreizējais pārstāvis bija ļoti aktīvs un stāstīja par piedāvātajiem produktiem, piemēram, slotām un mikrošķiedras lupatiņām. Man tas bija kaut kas jauns. Man ļoti profesionāli tās visas lietas pastāstīja, par visiem jaunumiem informēja. Ar Profiks man pieredze ir ļoti liela, pārdevēji ļoti atsaucīgi un laipni, noteikti iesaku!

2022. gada 14. jūlijs