Izvēlaties vēlmju sarakstu

Kadrioru Park veic Tallinas kapsētu un Kadrioru parka uzturēšanu, izmantojot elektriskos Addax komunālos transportlīdzekļus

elektriskos Addax komunālos transportlīdzekļus

Kadrioru Park veic Tallinas kapsētu un Kadrioru parka uzturēšanu, izmantojot elektriskos Addax komunālos transportlīdzekļus

Puhastusimport uzņēmuma mērķis ir dot savu pienesumu CO2 pēdas nospieduma samazināšanā, piedāvājot klientiem videi draudzīgus, inovatīvus un ergonomiskus uzkopšanas instrumentus. Tāpēc mēs esam priecīgi paziņot, ka Kadrioru Park, kas ir par Tallinas kapsētu un Kadrioru parka uzturēšanu atbildīgais pašvaldības uzņēmums, ir sācis izmantot jaunus elektriskos Addax transportlīdzekļus. Elektriskie transportlīdzekļi ir labāk piemēroti darbiem kapsētās un parkos nekā mašīnas ar iekšdedzes dzinējiem, jo tie nepiesārņo gaisu pilsētā un netraucē kapsētas vai parka apmeklētājus.

Addax elektrilised tarbesõidukid Tallinna abilinnapea Vladimir Svet masinaid vastuvõtmas

Būtisks devums Tallinas klimata mērķu izpildē

Saskaņā ar vicemēra Vladimira Sveta teikto, lēmumu nomāt elektriskos komunālo pakalpojumu transportlīdzekļus noteica pilsētas vides mērķi. “Piecu jaunu komunālo pakalpojumu transportlīdzekļu pievienošana mūsu autoparkam ir neliels, bet būtisks devums Tallinas klimata mērķu izpildē – mēs pilsētā aizvien vairāk izmantojam elektrisko uzkopšanas aprīkojumu. Kapsētas ir vietas, kur uzkopšanas un tīrīšanas darbi jāveic delikāti, pēc iespējas mazāk traucējot apmeklētājus, un elektriskie komunālo pakalpojumu transportlīdzekļi ir labi piemēroti šim nolūkam,” teica Svets.

Videi draudzīgās Addax elektriskās mašīnas izmantos dažādu uzturēšanas darbu veikšanai kapsētās. Kadrioru Park pārvalda Siselinna, Rahumäe, Hiiu-Rahu, Pirita, Liiva, Pärnamäe un Metsakalmistu kapsētas. Četras iekārtas izmantos kapsētās un vienu Kadrioru parkā. Saskaņā ar Kadrioru parka direktora Aina Järve teikto elektriskie transportlīdzekļi ir labi piemēroti kapsētu celiņiem. “Kopš seniem laikiem ir ievērots, ka kapsētā jābūt pietiekami daudz vietai, lai varētu izbraukt zirgs ar ratiem,“ teica Järve. Järve norādīja, ka pirms tam kapsētas darbinieki darbarīkus un materiālus pārvadāja traktora kausā, bet tagad visu var nogādāt vietā daudz klusāk.

Addax elektrilised tarbesõidukid Kadrioru Pargile kalmistute hooldamiseks

Addax – kompakts, šaurs un kluss komunālo pakalpojumu transportlīdzeklis

Komunālo pakalpojumu transportlīdzekļi ir viens no galvenajiem trokšņa un CO2 emisiju avotiem. Mēs, cilvēki, varam izdarīt videi draudzīgas izvēles, lai saglabātu mūsu vidi. Izmantojot Addax Motors elektriskos komunālo pakalpojumu transportlīdzekļus, varat samazināt skaļus trokšņus un gaisa piesārņojumu pilsētās, neizvēloties zemākas kvalitātes transportlīdzekli un nepasliktinot lietotāja pieredzi.

Puhastusimport OÜ valdes priekšsēdētājs Martins Lill atzīmēja, ka Addax ir pieredze, strādājot Ziemeļvalstīs, un nav nekādu problēmu saistībā ar transportlīdzekli vai tā akumulatoru ziemas apstākļos. “Tas ir kompakts, šaurs un kluss komunālo pakalpojumu transportlīdzeklis, kas ir komfortabls lietotājam un piemērots manevrēšanai kapsētu šaurajos celiņos. Kadrioru Park ir paraugs citām pašvaldībām, kas arī domā par uzturēšanas darbu uzlabošanu, ņemot vērā darbinieku, iedzīvotāju un vides aspektus,” paskaidroja Lill.

Visi Addax komunālo pakalpojumu transportlīdzekļi ir individuāli pielāgojami atbilstoši jūsu vajadzībām:

  • ainavu veidošanas un tīrīšanas uzdevumiem; 
  • atkritumu apsaimniekošanai;
  • paku un kravu pārvadāšanai; 
  • darba transportlīdzeklis tehniskajiem darbiniekiem un remonta brigādēm; 
  • ziemas darbu veikšanai ir iespējams pievienot Rontex sniega lāpstu.  

Akumulatoram ir piecu gadu garantija, un atkarībā no versijas transporta līdzekļa maksimālais ātrums ir 55–70 km/h un nobraucamais attālums ir 87–132 kilometri.

Vairāk par Addax elektriskajiem komunālajiem transporlīdzekļiem var uzzināt ŠEIT!

Addax elektrilised tarbesõidukid

Plašsaziņas līdzekļu atspoguļojums:

Jautājiet papildu informāciju mūsu speciālistiem un esat laipni aicināti uz testa braucienu!  

Ansis Vanags
Pārdošanas vadītājs
Ēriks Grosbergs
Pārdošanas speciālists

2024. gada 9. janvāris